De laatste nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen het Fonds Vrijetijdsparticipatie. Hieronder vindt u een overzicht van onze laatste nieuwsberichten.

TitelInleiding 
Het Fonds Vrijetijdsparticipatie verandertRecent sloot de Vlaamse overheid een nieuwe beheersovereenkomst af met Demos vzw voor de periode 2017 - 2021. Daarin bedwong de Vlaamse overheid een belangrijke verandering in de werking van het Fonds Vrijetijdsparticipatie, dat beheerd wordt door De
VRIJUIT 2018 - Inspraakforum Hoe wil jij het Fonds Vrijetijdsparticipatie gebruiken om mensen met een beperkt budget van evenementen te laten genieten? Welke evenementen zie jij graag in ons bovenlokale vrijetijdsaanbod? Hoe moet onze nieuwe website eruitzien? Spreek hierover VR
FondsGids najaar 2017Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel. Je kunt hem hier downloaden.
FondsGids maart 2017Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel.
Lokale netwerken 2017In 2017 zijn er 15 nieuwe lokale netwerken vrijetijdsparticipatie van start gegaan!
FondsGids najaar 2016Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel.
FondsGids April 2016Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel.
Fondsontmoetingsmoment Beursschouwburg Ontdek samen met ons de Beursschouwburg achter de schermen en/of in het publiek bij een geweldig optreden
Het Fonds in 'De Bond'Lees hier het artikel over de samenwerking tussen het Fonds en de Gezinsbond
Infosessies 2016Heb jij behoefte aan een infosessie over het Fonds Vrijetijdsparticipatie? We bieden graag de kans aan nieuwe én bestaande lidorganisaties om ons beter te leren kennen.
12
Home Over het Fonds Nieuws