De laatste nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen het Fonds Vrijetijdsparticipatie. Hieronder vindt u een overzicht van onze laatste nieuwsberichten.

TitelInleiding 
FondsGids najaar 2017Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel. Je kunt hem hier downloaden.
FondsGids maart 2017Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel.
Lokale netwerken 2017In 2017 zijn er 15 nieuwe lokale netwerken vrijetijdsparticipatie van start gegaan!
FondsGids najaar 2016Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel.
FondsGids April 2016Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel.
Fondsontmoetingsmoment Beursschouwburg Ontdek samen met ons de Beursschouwburg achter de schermen en/of in het publiek bij een geweldig optreden
Het Fonds in 'De Bond'Lees hier het artikel over de samenwerking tussen het Fonds en de Gezinsbond
Infosessies 2016Heb jij behoefte aan een infosessie over het Fonds Vrijetijdsparticipatie? We bieden graag de kans aan nieuwe én bestaande lidorganisaties om ons beter te leren kennen.
Fondsontmoetingsmoment Modemuseum HasseltOntdek samen met ons de 'Roaring Twenties' die vandaag nog onze mode beïnvloeden
Fondsontmoetingsmoment KMSKAWandel op 12 november 2015 binnen in het Koninklijk Museum voor Schone kunsten in Antwerpen. We ontvangen je met een hapje en een drankje!
12
Home Over het Fonds Nieuws