De laatste nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen het Fonds Vrijetijdsparticipatie. Hieronder vindt u een overzicht van onze laatste nieuwsberichten.

TitelInleiding 
Kerstsluiting 2018Tijdens de kerstvakantie zijn wij gesloten.
FondsGids 1ste helft 2019Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel. Je kunt hem hier downloaden.
AANVRAGENSTOP zelfgekozen activiteitenHierbij willen we je ervan op de hoogte brengen dat het volledige Fonds-budget voor zelfgekozen activiteiten in 2018 opgebruikt is. Er geldt tot en met het einde van dit jaar een aanvragenstop.
Verslag Inspraakforum VRIJUITLees nu het verslag over VRIJUIT!
FondsGids maart 2018Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel. Je kunt hem hier downloaden.
Het Fonds Vrijetijdsparticipatie verandertRecent sloot de Vlaamse overheid een nieuwe beheersovereenkomst af met Demos vzw voor de periode 2017 - 2021. Daarin bedwong de Vlaamse overheid een belangrijke verandering in de werking van het Fonds Vrijetijdsparticipatie, dat beheerd wordt door De
VRIJUIT 2018 - Inspraakforum Hoe wil jij het Fonds Vrijetijdsparticipatie gebruiken om mensen met een beperkt budget van evenementen te laten genieten? Welke evenementen zie jij graag in ons bovenlokale vrijetijdsaanbod? Hoe moet onze nieuwe website eruitzien? Spreek hierover VR
FondsGids najaar 2017Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel. Je kunt hem hier downloaden.
FondsGids maart 2017Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel.
Lokale netwerken 2017In 2017 zijn er 15 nieuwe lokale netwerken vrijetijdsparticipatie van start gegaan!
12
Home Over het Fonds Nieuws