Maakdag in het Industriemuseum VOLZET

In de herfstvakantie plant het Industriemuseum opnieuw een MAAKDAG. Een dag waarop demonstratoren, vrijwilligers en atelierbegeleiders je creatief aan het werk zetten. Van korte workshops, tot creaties die je samen met andere bezoekers maakt. Zowel druk-, textiel- als tinkeractiviteiten komen aan bod. Kom met het hele gezin naar het museum en test je technische en artistieke skills.

Algemene informatie

Waar:

Industriemuseum, Minnemeers 10 B-9000 Gent

Wanneer:

In de herfstvakantie dinsdag op 29 oktober

Uren:

Doorlopend van 10u00 tot 17u00

Vervoer:

Vervoerstussenkomst van 60% mogelijk.

BEREIKBAARHEID

Rolstoeltoegankelijkheid:

Het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle verdiepingen zijn te bereiken met de lift en er zijn geen drempels. Om de hoofdingang te bereiken, zijn er eerst trappen. Maar de hoofdingang is ook bereikbaar via een hellend vlak naast het NTGent. Rolstoelgebruikers kunnen zo gemakkelijk de ingang bereiken. Er zijn aangepaste sanitaire voorzieningen op het gelijkvloers naast de vestiaire. Voor het museum is één parkeerplaats voorzien voor mindervaliden.

Kids:

Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar met hun (groot)ouders.

Contactpersoon:

Liesa Rutsaert - Liesa.Rutsaert@stad.gent - tel 0485541937

Extra informatie:

 

 

Prijsoverzicht

Categorie Originele ticketprijs
(100%)
Te betalen aan partner Bijdrage mensen in armoede

Aandachtspunten en tips

VOLZET! Neem de goedkeuringsmail van het Fonds mee om aan de kassa te tonen. Daar betaal je € 1,20 per volwassene en € 1,60 per kind. Inbegrepen in de prijs: drankje, 4-uurtje, museumbezoek en deelname aan alle workshops.

Home Vrijetijdsaanbod