Zandsculpturenfestival 2019 VERLENGD

Artiesten uit de hele wereld creëren een droomstad in zand vol emoties en avontuur. Ontdek deze bijzondere tentoonstelling op het Groot Strand van Oostende.De leukste stad van het land staat op het strand, met de grappigste inwoners op het zand, want om elke hoek schuilt een verrassing …

Algemene informatie

Waar:

Het Zandsculpturenfestival bevindt zich op het Groot Strand van Oostende, ter hoogte van het Zeeheldenplein, tussen het station en het Casino. GPS adres: Zeeheldenplein, 8400 Oostende

Wanneer:

Van zaterdag 22 juni t/m zondag 29 september 2019

Uren:

  • Elke dag doorlopend open van 10u00 tot 19u00.
  • Reken op één uur voor uw bezoek.

Vervoer:

Vervoerstussenkomst van 60% mogelijk.

BEREIKBAARHEID

Rolstoeltoegankelijkheid:

Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer.

Kids:

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Extra informatie:

Circa 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m² op het Groot Strand van het Oostende.
Lees hier alle praktische info

 

Prijsoverzicht

Categorie Originele ticketprijs
(100%)
Te betalen aan partner Bijdrage mensen in armoede

Aandachtspunten en tips

Max. 40 tickets per lidorganisatie. Je krijgt van het Fonds een factuur per mail en een voucher. Deze voucher wissel je aan de kassa in voor tickets. Je hoeft aan de kassa dus niets meer te betalen. De voucher verstrekt op een specifieke datum toegang tot het evenement voor het deelnemersaantal dat je doorgeeft aan het Fonds. Verandert je datum? Geef dat dan door aan ons, dan passen wij je voucher aan.

Home Vrijetijdsaanbod