Het Fonds Vrijetijdsparticipatie

Welkom bij het Fonds Vrijetijdsparticipatie! We maken deelname aan culturele-, jeugd- en sportactiviteiten meer betaalbaar voor mensen met een beperkt inkomen.

We werken de financiële drempel weg door tussenkomsten te bieden. Dit doen we in samenwerking met lokale sociale organisaties. Zij dienen namens mensen met een beperkt inkomen aanvragen voor financiële tussenkomsten in. 

Het Fonds biedt een vast aanbod aan activiteiten aan. Daarin vind je grote festivals, concerten, musicals, musea, theatervoorstellingen, comedy en nog veel meer. Je betaalt telkens 20% van de originele prijs.

Daarnaast bieden we, onder bepaalde voorwaarden, ook tussenkomsten voor vrijetijdsactiviteiten die je zelf mag kiezen, zoals een lidmaatschap van een sportclub.

De deelnameprijs is niet de enige financiële drempel, daarom komen we ook tussen voor vervoerskosten, verzekering en erkende babysit.

p.s. Vergeet je niet in te schrijven op onze NIEUWSBRIEF!

Interesse?

Sociale welzijnsorganisaties kunnen kosteloos lid worden!

Interesse in een infosessie?
Schrijf je hier in.

Ben je een individuele vrijetijdsgenieter? Je kan niet rechtsreeks een tussenkomst aanvragen. Dit moet steeds via een sociale organisatie. Ken Bezoek ons ook op Facebook