De laatste nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen het Fonds Vrijetijdsparticipatie. Hieronder vindt u een overzicht van onze laatste nieuwsberichten.

TitelInleiding 
Aanvragenstop zelfgekozen activiteitenHet is vanaf heden niet meer mogelijk om aanvragen voor zelfgekozen activiteiten in te dienen. Het budget dat hiervoor was voorzien in 2019 (nl. € 50.000) is volledig opgebruikt.
Save the date: VRIJUIT lanceringsfeest  
Wij hebben een nieuwe projectmedewerker!  
Doe mee met de VRIJUIT-testgroep! 
FondsGids 1ste helft 2019Het is weer tijd voor onze FondsGids: dé bundel van het aanbod dat het Fonds onderhandelt met vrijetijdsaanbieders in Vlaanderen en Brussel. Je kunt hem hier downloaden.
Verslag Inspraakforum VRIJUITLees nu het verslag over VRIJUIT!
Het Fonds Vrijetijdsparticipatie verandertRecent sloot de Vlaamse overheid een nieuwe beheersovereenkomst af met Demos vzw voor de periode 2017 - 2021. Daarin bedwong de Vlaamse overheid een belangrijke verandering in de werking van het Fonds Vrijetijdsparticipatie, dat beheerd wordt door De
VRIJUIT 2018 - Inspraakforum Hoe wil jij het Fonds Vrijetijdsparticipatie gebruiken om mensen met een beperkt budget van evenementen te laten genieten? Welke evenementen zie jij graag in ons bovenlokale vrijetijdsaanbod? Hoe moet onze nieuwe website eruitzien? Spreek hierover VR
Home Over het Fonds Nieuws