VRIJUIT 2018 - Inspraakforum

Datum: 06/11/2017

 

Inspraakforum voor leden van het Fonds Vrijetijdsparticipatie
DONDERDAG 25 JANUARI 2018

Hoe wil jij het Fonds Vrijetijdsparticipatie gebruiken om mensen met een beperkt budget van evenementen te laten genieten? Welke evenementen zie jij graag in ons bovenlokale vrijetijdsaanbod? Hoe moet onze nieuwe website eruitzien? Spreek hierover VRIJUIT mee op donderdag 25 januari 2018 in het Zuiderpershuis in Antwerpen!

Op die dag organiseren we VRIJUIT, het eerste inspraakforum van het Fonds Vrijetijdsparticipatie. Tijdens dit forum brengen we onze leden samen, zodat wij hun ideeën voor het Fonds kunnen horen. Bovendien doe je inspiratie op bij andere leden van het Fonds én leer je meer over lokale netwerken vrijetijdsparticipatie.

Voor wie: medewerkers, professionals en vrijwilligers die werken met het Fonds Vrijetijdsparticipatie. Onze vrijetijdsbemiddelaars dus, die regelmatig een beroep op ons doen.


PROGRAMMA VRIJUIT 2018

Deel I – Mystery Tours! (voor de liefhebbers)

10.00 – 11.30 uur Maak je er een volledig dagje Antwerpen van? Schrijf je dan in voor een Mystery Tour! In de eerste week van januari krijg je een fiche met alle praktische info over wat je gaat doen. Zo ontdek je Antwerpen op een verrassende manier!

12.00 uur Aansluitend kun je kiezen voor een picknick (3,50 euro per persoon) die je ophaalt in het Zuiderpershuis (of daar opeet). Eigen lunch meebrengen mag natuurlijk ook.

Deel II – Inspraakforum (voor iedereen)

13.00 – 13.30 uur: Onthaal

13.30 – 16.30 uur: Inhoudelijk programma, inclusief pauze én optreden van comedian Nigel Williams

16.30 – 17.30 uur: Receptie

INSCHRIJVEN? Dat kan voor maximum 5 personen per organisatie via deze LINK. (Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!) Voor vragen en meer info kan je mailen naar irene@demos.be.

Download HIER de uitnodiging!

Home VRIJUIT 2018 - Inspraakforum